Ajándék férfiaknak Valentin napi ajándékok

 

Mi lehet a legjobb ajándék szerelmeseknek?

A kedvesednek keresed a legjobb Valentin napi, vagy szerelmes ajándékot? Vajon minek örülne? A szerelmes ajándék akkor jó, ha az bájos, kedves, vagy megható. A szerelmes ajándék maga is egy szerelmi vallomás, ezért legyen olyan, amiről valóban a szerelem, a vágy, és a kötődés jut eszébe a megajándékozottnak.

 

Milyen Valentin napi szerelmes ajándéknak örülhet egy férfi?

Ajándékötletet szeretnél? Nézd csak meg előbb, milyen a párod személyisége!

 

A férfiak között 2 féle típus van: az egyik típus romantikus, érzékeny, aki szereti a szerelmes ajándékokat, szívecskés csecsebecséket, nagy érzelmeket és nagy érzelmi megnyilvánulásokat is. Mivel ő maga szeret szerelmet vallani, és ért a romantikus körítéshez, ezért ő maga is szereti ezeket megkapni. Ha ilyen a párod, akkor a Valentin ajándékod legyen ilyen: szóljon kettőtökről, tartalmazzon szivecséket. Lehet szerelmes feliratú póló, fotós bögre, szerelmes ajándék plüss játék.. stb!

 

A másik típus a határozott férfi, aki nem nagyon bonyolódik a romantikus vallomások rózsaszín ködébe, nem is kifejezetten költői, és eléggé racionális alapon közeledik a kapcsolathoz is. Szeret, és ezt persze tudtodra is adja, de felejtsd el mellette a gyertyafényt, a csendes naplemente sétákat, vagy a csónakázást. Ha ilyen a párod, akkor lepd meg valami hasznos ajándékötlettel, esetleg valamilyen használati tárggyal, vagy egy kellemes kiruccanással, pihenéssel, vacsorával. Ezek tetszeni fognak neki.