Ajándék nőknek Szülinapi ajándékok

 

Az az ajándék, ami biztosan meghatja az ünnepeltet, és aminek örülni fog, 3 szempontnak biztosan meg kell, hogy feleljen:

 

 

1.    Az ajándék legyen személyes!

 

Kapcsolódjon a szülinapos személyéhez, tükrözze a stílusát, akár tartalmazhatja a nevét vagy fotóját is. Szintén a személyességet fokozza az, ha a születésnapi ajándék önmagában megjeleníti a születési évszámot, vagy a születésnap számát. Összetéveszthetetlenül szóljon az ajándék az ünnepeltről, így egészen biztosan örömet fogsz okozni vele neki!

 

2.    Legyen az ajándék egy meglepetés!

 

Vagyis olyan szülinapi ajándékban gondolkozz, ami meglepi a szülinapost! Olyasmiben, amire tudod, hogy vágyik, mert egy-egy elejtett szavából, egy-egy szokásából, hobbijából, gesztusából már tudhatod, hogy minek örülne. Persze, azok a születésnapi ajándékok is be szoktak válni, amelyeket maga az ünnepelt szed szülinapi ajándék-lajstromba, hiszen azokra biztosan szüksége is van, de ha ezen felül olyat is tudsz, amire nem számított, de mégis neki szól, azzal biztosan nem lőhetsz mellé.

 

3.    Legyen az ajándék emlékezetes!

 

A szülinapi ajándékod legyen olyan, amire sokáig örömmel tud emlékezni az ünnepelt. Ha egy eseményre, élményre, partyra, nyaralásra, programra hívod meg a születésnapja alkalmából, akkor a születésnapi ajándékodat az emlékeiben őrzi majd. Ha olyan tárgyat adsz neki, amit évekig használhat, vagy ami évekig lehet szobája dísze, akkor pedig így őrzöd meg a pillanatot számára.